Пропустити навігацію

СУЧАСНІ ЗАСОБИ ЗВ`ЯЗКУ З ПЕНСІОНЕРАМИ В ДІЇ

Сучасна інформаційна послуга Skype-зв’язок, що насамперед створює сприятливі умови надання консультацій людям пенсійного віку та людям з обмеженими можливостями, вкотре надала можливість пенсіонерам, цього разу Роменщини, поспілкуватись з керівником Фонду Тетяною Зленко й оперативно отримати відповіді на поставлені запитання.
У ході онлайн-зустрічі громадяни дізналися відповіді на питання щодо виплати, призначення, перерахунку пенсійних виплат, переліку необхідних документів для їх отримання та перспективах збільшення розміру пенсій.
Пенсіонери також цікавились безкоштовними сучасними онлайн-сервісами Пенсійного фонду, зокрема: перевагами електронного пенсійного посвідчення, легітимністю довідки Фонду з QR-кодом та можливістю підключення смс-інформування від Пенсійного фонду.
Можливість дистанційного спілкування з керівниками – як головного, так і територіальних управлінь Пенсійного фонду – є дуже зручною й корисною з точки зору пенсіонерів й забезпечується на Сумщині вже у 74 точках обслуговування громадян і є реальним наближенням послуг Фонду до місця проживання громадян.

background Layer 1