Пропустити навігацію

«КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ!»

Пізнавальний захід провели фахівці Пенсійного фонду Сумщини до Дня українського козацтва в рамках правоосвітницького проекту для дітей Сумського центру соціально-психологічної реабілітації. Виховувалаи патріотичний дух, шанобливе ставлення до власної історії, цікавість до наслідування кращих козацьких традицій.
Зустріч зі справжніми козаком та козачкою занурили дітей в атмосферу доби козацької слави, а цікаві розповіді, жартівливі ігри та перегляд мультфільму поглибили їх знання про історію українського народу. Навчанням молодого покоління шані до історіі свого народу, віковічним цінностям, виховуємо соціально-свідомого громадянина України з молодшого віку, прививаючи патріотизм і успішні європейські моделі життя, зберігаючи українські традиції солідарності поколінь, повагу до себе й свого майбутнього ми зможемо виховати гідних громадян своєї держави.
І згодом це нове покоління навчить своїм прикладом дбати та вірити в майбутнє України й своїх дітей, – переконані в головному управлінні Пенсійного фонду України в Сумській області.

background Layer 1