Пропустити навігацію

ЗРУЧНА МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАННЯ ПЕНСІЙНИХ ПОСЛУГ

Для надання пенсійних послуг у повному обсязі, уникнення будь-яких обмежень в їх отриманні, заощадження часу громадян та забезпечення для них якомога комфортніших умов, пенсійники постійно проводять виїзні прийоми громадян, у тому числі у найвіддаленіших населених пунктах області.

Звернувшись до фахівців Фонду Сумщини, що працюють на віддалених майданчиках, ви можете, наприклад, замовити довідки про доходи та розмір пенсії, подати заяву на перерахунок пенсії, на виготовлення пенсійних посвідчень (в тому числі електронних), отримати пенсійні посвідчення та ін. Так, нещодавно фахівці Фонду Сумщини провели виїзні прийоми громадян у с. Божок Кролевецького району, с. Хоминці Роменського району та смт Степанівка Сумського району, надавши, зокрема, інформацію і допомогу з питань перерахунку пенсій з 1 грудня; страхового стажу, порядку його обчислення й перевірки стажу, наявного в пенсійній справі; правової оцінки пакета документів, які надаватимуться для призначення пенсії, та оформлення завчасної пенсійної справи.

Працюючи з громадянами під час виїзних прийомів, пенсійники знайомлять їх і з сучасними е-сервісами Пенсійного фонду, аби клієнти змогли оцінити їх зручності та переваги. Фахівці Фонду також допомагають зареєструватися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду. Зареєстровані користувачі мають змогу переглядати в особистому кабінеті персональні дані про розмір нарахованого заробітку, суму сплачених внесків і тривалість зарахованого страхового стажу, всі нарахування та перерахунки пенсійних виплат, скористатися новою моделлю звернення громадян для призначення «пенсії в один дотик».

76697349 575782336328406 6248628591874015232 o - ЗРУЧНА МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАННЯ ПЕНСІЙНИХ ПОСЛУГ

background Layer 1