Пропустити навігацію

У ВЗАЄМОДІЇ З ТРУДОВИМИ КОЛЕКТИВАМИ

Зустрічі у трудових колективах – це можливість у форматі ефективного діалогу надавати працівникам установ, підприємств, закладів Сумщини допомогу із захисту їхніх трудових і соціальних прав, роз’яснення законодавства у сфері пенсійного забезпечення, інформувати про законодавчі новації.

Нещодавно фахівці Фонду Сумщини провели зустрічі у трудових колективах Яснопільщанської сільської ради Липоводолинського району, Стрільниківської сільської ради Путивльського району, Зноб-Новгородського ЦНАПу Середино-Будського району, Охтирської центральної районної лікарні. Працівники установ цікавилися питаннями призначення різних видів пенсій; перерахунків пенсійних виплат працюючим пенсіонерам; правильності заповнення архівних довідок про стаж та заробітну плату.

Розповідаючи про можливість скористатися сучасними пенсійними е-сервісами, пенсійники дали покрокову інструкцію з реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду, ознайомили з можливістю підключення SMS-інформування та користування мобільним додатком «Пенсійний фонд України у смартфоні».

Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду – це зручний сервіс, що дає змогу в будь-який час, у комфортних умовах постійно контролювати дані, що впливають на пенсійні права, оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду, дистанційно отримати послуги без необхідності відвідувати установи Фонду, зокрема звернутися за призначенням «пенсії в один дотик».

78593719 575874089652564 3603170741765275648 o - У ВЗАЄМОДІЇ З ТРУДОВИМИ КОЛЕКТИВАМИ

background Layer 1