Пропустити навігацію

ЗАВЖДИ ПОРУЧ З КЛІЄНТОМ

Сьогодні отримати пенсійні послуги можна у будь-який зручний час, неподалік від місця проживання, звернувшись до фахівців Пенсійного фонду Сумщини, що працюють на віддалених робочих місцях. Мережа віддалених робочих місць охоплює всю територію Сумської області й передбачає наближення пенсійного сервісу до віддалених куточків Сумщини, а отже, забезпечення комфортніших умов для клієнтів.

Нещодавно відбувся прийом громадян на віддаленому робочому місці в смт Кириківка Великописарівського району. Питання, з якими громадяни звернулись до пенсійників, стосувалися перерахунку пенсії, умов її призначення у 2020 році та переліку необхідних для цього документів, порядку оформлення, виготовлення і видачі документів, що підтверджують призначення пенсії. Клієнтам були видані запитувані довідки.

Під час зустрічі з мешканцями Кириківської ОТГ фахівці Фонду Сумщини також розповіли про реалізацію прав з питань пенсійного забезпечення і ознайомили охочих із сучасними та зручними можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Наближення пенсійних послуг до клієнтів є однією з невід’ємних складових ВІДКРИТОГО ПЕНСІЙНОГО ПРОСТОРУ – нової філософії змін у пенсійній сфері, спрямованої на досягнення високої якості надання пенсійних послуг, їх сучасності, оперативності, доступності для клієнта.

82329989 604840283422611 7412635389891969024 o - ЗАВЖДИ ПОРУЧ З КЛІЄНТОМ

background Layer 1