Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ, НАБЛИЖЕНІ ДО ГРОМАДЯН

Пенсійний фонд Сумщини тримає чіткий орієнтир на задоволення потреб клієнтів у пенсійних послугах. Маючи на меті наблизити пенсійні послуги до громадян, ми залишили у минулому винятково кабінетний принцип обслуговування клієнтів. Сьогодні для них діє розширена мережа віддалених пунктів обслуговування, безперервно здійснюються виїзні прийоми та Skype-спілкування з керівництвом Фонду області, працює унікальний сервіс «Пенсійний допомогомобіль».

Так, нещодавно у Буринській ОТГ (с. Степанівка) відбувся виїзний прийом громадян, які звернулись до спеціаліста Фонду Сумщини з такими питаннями: порядок звернення за призначенням пенсії за віком та необхідний для цього страховий стаж; порядок подання документів, необхідних для призначення пенсії; виплати дітям війни; законодавчі новації, пов’язані з пенсійним забезпеченням.
Окремо під час прийому громадян йшлося про можливість дистанційного звернення за призначенням пенсії «в один дотик» та в цілому – про зручність та оперативність, що надає користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України.

Viddaleni - ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ, НАБЛИЖЕНІ ДО ГРОМАДЯН

background Layer 1