Пропустити навігацію

ЗАПРАЦЮВАВ ЩЕ ОДИН ПУНКТ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН

Віддалений пункт обслуговування громадян фахівцями Пенсійного фонду Сумщини створено у Річківській об’єднаній територіальній громаді Білопільського району. Відтепер пенсійні послуги можуть отримати мешканці 17 населених пунктів ОТГ, загальна чисельність населення якої – понад 4,3 тис. осіб, серед них третина – пенсіонери.

Прийом громадян здійснюватиметься у приміщенні Річківської сільської ради (с. Річки, вул. Центральна, буд. 6) у другу середу кожного місяця, з 8.30 до 13.00.

Мешканці громади можуть отримати всі, без винятку, види послуг з питань пенсійного забезпечення, передбачені порядком обслуговування під час виїзних прийомів громадян на віддалених робочих місцях. Зауважимо, що пенсійними послугами можуть скористатися не лише пенсіонери, а й працююче та самозайняте населення.

На Білопільщині пункти обслуговування громадян з питань пенсійного забезпечення, крім базового сервісного центру, функціонують в Центрах надання адміністративних послуг Білопільської райдержадміністрації та Миколаївської селищної ОТГ, а також в Улянівській селищній раді, де проводиться прийом громадян відповідно до затверджених графіків.

❗️Детальніше: https://www.pfu.gov.ua/…/golovne-upravlinnya-pensijnogo-fo…/

Загалом пенсіонери та застраховані особи активно користуються можливістю обслуговування на віддалених робочих місцях. Так, протягом 2019 року мережа пунктів обслуговування Білопільського сервісного центру надала населенню понад 18 тис. послуг, у тому числі 2 тисячі – на віддалених робочих місцях.

Richky1 - ЗАПРАЦЮВАВ ЩЕ ОДИН ПУНКТ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН Richky2 - ЗАПРАЦЮВАВ ЩЕ ОДИН ПУНКТ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН

Richky3 - ЗАПРАЦЮВАВ ЩЕ ОДИН ПУНКТ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН

background Layer 1