Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНУ ДОПОМОГУ ОТРИМАЛИ МЕШКАНЦІ СІЛ СУМСЬКОГО РАЙОНУ

Серед зручних можливостей отримання пенсійних послуг, які пропонують пенсійники своїм клієнтам, є можливість звернутися з нагальних питань до керівництва Фонду Сумщини під час особистих виїзних прийомів громадян. Так, нещодавно у такому форматі з начальником управління обслуговування громадян Пенсійного фонду Сумської області Валентиною МАЙКОВСЬКОЮ могли поспілкуватися мешканці сіл Миколаївка та Северинівка Сумського району.

Найбільше громадян цікавили питання наявного страхового стажу і можливості його збільшення, перспектив підвищення розміру пенсії, а також прийняття документів для проведення різних видів перерахунків. Відповідаючи на питання громадян, Валентина МАЙКОВСЬКА зауважила, що отримати інформацію про страховий стаж, заробітну плату, соціальні виплати, розмір пенсії можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду.

Вебпортал – це можливість оперативної взаємодії з Пенсійним фондом, де кожен може у будь-який зручний час отримати пенсійні послуги в електронному форматі. Majkovskaya 1 - ПЕНСІЙНУ ДОПОМОГУ ОТРИМАЛИ МЕШКАНЦІ СІЛ СУМСЬКОГО РАЙОНУ

 

background Layer 1