Пропустити навігацію

КОНСТРУКТИВНИЙ ДІАЛОГ З ПІДПРИЄМЦЯМИ І НАЙМАНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ

Фахівці Фонду Сумщини спільно з представниками Управління Держпраці в Сумській області провели зустріч з підприємцями та працівниками одного з найбільших торговельно-розважальних центрів Сум «Євробазар».

Пенсійники акцентували увагу присутніх на неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без офіційного оформлення з ними трудових відносин, а також ознайомили з перевагами легального працевлаштування й отримання легальної заробітної плати, наголосивши на відповідальності за порушення трудового законодавства.

Представники Пенсійного фонду області розповіли учасникам зустрічі про зміни в пенсійному законодавстві, вік виходу на пенсію та необхідний страховий стаж, добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, можливість контролю сплати роботодавцем страхових внесків, нарахованої заробітної плати та страхового стажу завдяки вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Присутні отримати докладну інструкцію з реєстрації на ньому, а також тематичні довідкові буклети.

EvroBazar - КОНСТРУКТИВНИЙ ДІАЛОГ З ПІДПРИЄМЦЯМИ І НАЙМАНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ

background Layer 1