Пропустити навігацію

ВІРИМО У МОЛОДЬ, ДБАЄМО ПРО МАЙБУТНЄ

Однією із корисних життєвих звичок, які можна сформувати змолоду, є відповідальне ставлення до майбутнього. Повага до закону, усвідомлення суспільної відповідальності, турбота не лише про себе, а й про майбутнє країни, в якій ми живемо, – це ті засади мислення і поведінки, котрі закладають пенсійники, відвідуючи навчальні заклади в рамках соціально-просвітницького проєкту «ВІРЮ В МАЙТУТНЄ УКРАЇНИ».

Нещодавно фахівці Пенсійного фонду Сумщини завітали до Конотопської гімназії. Тут у доступній та захопливій формі пенсійники розповіли учням про важливість вибору своєї майбутньої професії, намагаючись сформувати уявлення про переваги легального працевлаштування та отримання доходів з офіційних джерел. Правильний вибір шляху своєї трудової діяльності є запорукою соціальної гарантії при досягненні пенсійного віку – саме такого спільного переконання дійшли учасники зустрічі в освітньому закладі Конотопу.

Пенсійники висловили сподівання, що позитивний вплив на молоде покоління в рамках правоосвітницької роботи сформує усвідомлення важливих складових успіху держави: культури сплати податків і обов’язкових платежів, легальної і захищеної зайнятості в Україні, гідної офіційної зарплати і пенсії.

SHkola - ВІРИМО У МОЛОДЬ, ДБАЄМО ПРО МАЙБУТНЄ

background Layer 1