Пропустити навігацію

ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАШОГО КОМФОРТУ

Отримати пенсійні послуги неподалік від місця проживання – таку можливість сьогодні пропонують пенсійники мешканцям віддалених населених пунктів Сумської області. До послуг клієнтів Фонду Сумщини – мережа віддалених пунктів обслуговування громадян, що охоплює всю територію області та призначена, зокрема, для людей, котрі з певних причин не мають змоги звернутись безпосередньо до установ Пенсійного фонду.

Нещодавно було проведено прийом громадян у віддаленому пункті обслуговування в Дружбівській ОТГ Ямпільського району. Громадяни звернулися з питаннями щодо призначення пенсії за віком та необхідного для цього страхового стажу, подання документів для призначення пенсії, перспектив перерахунку пенсій і змін у пенсійному забезпеченні цьогоріч.

Фахівець Фонду Сумщини акцентувала увагу на можливості дистанційного отримання пенсійних послуг, ознайомивши клієнтів з перевагами сучасних пенсійних онлайн-сервісів. Спеціаліст надала докладну, покрокову інструкцію з реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду, продемонструвала його можливості, якими може скористатися кожен у будь-який зручний час, не виходячи з дому.

YAmpol - ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАШОГО КОМФОРТУ

background Layer 1