Пропустити навігацію

ОПІКУЄМОСЯ МАЙБУТНІМ

У рамках правоосвітницького проєкту «Вірю в майбутнє України», спрямованого на розвиток суспільної відповідальності молодого покоління, пенсійники провели тематичні зустрічі з дітьми навчальних закладів Сумщини.

Фахівці Конотопського сервісного центру зустрілися з вихованцями хореографічного колективу «Лілея» міського центру дитячої та юнацької творчості. В ігровій формі вони розповіли юним артистам про основи пенсійного законодавства та провели міні-вікторину: «Що таке пенсія?».

У Тростянці пенсійники поспілкувалися з учнями старших класів загальноосвітньої школи №1. Діти усвідомили, що пенсійна виплата є винагородою за багаторічну працю. Кожна працююча людина повинна ставитися відповідально до свого майбутнього пенсійного забезпечення. Це, зокрема, передбачає постійний контроль роботодавця на предмет повноти і своєчасності сплати єдиного соціального внеску. Фахівці Фонду Сумщини застерегли молодь від легковажного ставлення до працевлаштування, закликавши подбати не лише про своє майбутнє, а й про майбутнє країни.

Діти також зацікавилися електронними сервісами Пенсійного фонду та пообіцяли допомогти своїм рідним у користуванні ними.

Viryu v majbutnye - ОПІКУЄМОСЯ МАЙБУТНІМ

background Layer 1