Пропустити навігацію

ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ КЛІЄНТІВ

Не маєте змоги відвідати сервісні центри Пенсійного фонду Сумщини через значну відстань або обмежені можливості? Прагнете заощадити час для вирішення питань, пов’язаних із пенсійним забезпеченням? Тоді ви можете у будь-який зручний час звернутися до віддалених пунктів обслуговування громадян, мережа яких діє на всій території Сумської області.

Так, звернутись до пенсійників у віддалених пунктах обслуговування нещодавно могли мешканці Краснопільського та Охтирського районів. Вони отримали відповіді й роз’яснення з питань набутого стажу роботи, необхідного для призначення пенсії; можливості перерахунку пенсії з іншого заробітку; обчислення страхового стажу; перерахунку пенсії; перспективи підвищення пенсії та змін у пенсійному законодавстві; призначення пенсії по інвалідності; переходу на пенсію по втраті годувальника та ін.

Приймаючи заяви на призначення/перерахунок пенсії, пенсійники розповіли громадянам і про вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду, зокрема про зручну можливість звернення за призначенням пенсії «в один дотик».

VRM - ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ КЛІЄНТІВ

background Layer 1