Пропустити навігацію

ПРО РОБОТУ ПЕНСІЙНИКІВ НА ШОСТКИНЩИНІ

Забезпечення комфортних умов отримання пенсійних послуг в оновленому сервісному центрі Шосткинщини, можливість звернутися на прийом у віддалені пункти обслуговування та скористатися сучасними пенсійними онлайн-сервісами – про ці та інші аспекти роботи пенсійників на Шосткинщині йшлося під час апаратної наради у Шосткинській міській раді.

Начальник Шосткинського сервісного центру Пенсійного фонду Сумщини Анжела СИТНИК повідомила, що на прийом до фахівців Шосткинського сервісного центру минулоріч звернулися майже 31 тис. осіб, яким було надано 35,5 тис. послуг.

Для наближення послуг до клієнтів Пенсійного фонду Сумщини у районі працюють два віддалених робочих місця:

у Шосткинській міській ОТГ (с. Ображіївка, вул. Центральна, 6; прийом ведеться у перший вівторок місяця, з 8.00 до 11.00);

у ЦНАПі м. Шостка (по вул. Горького, 14а; прийом ведеться у першу середу місяця, з 10.00 до 12.00).

Тут мешканці району можуть отримати увесь спектр пенсійних послуг у разі, якщо вони не мають можливості безпосередньо звернутися до сервісного центру. Минулоріч на віддалених робочих місцях пенсійників у Шосткинському районі надано 1177 послуг.

Окремо Анжела СИТНИК торкнулася питання популяризації новітніх пенсійних е-сервісів. Так, на 01.01.2020 згоду на SMS-інформування від Пенсійного фонду в районі надали 12 тис. осіб (або 25% загальної клієнтської бази), а можливістю звернутися за призначенням пенсії «в один дотик» скористалися 115 осіб.

Anzhela - ПРО РОБОТУ ПЕНСІЙНИКІВ НА ШОСТКИНЩИНІ

background Layer 1