Пропустити навігацію

ПРО ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН НА БІЛОПІЛЬЩИНІ

Повний спектр пенсійних послуг можуть отримати мешканці Білопільщини, звернувшись до Білопільського сервісного центру Пенсійного фонду Сумщини, що знаходиться за адресою: м. Білопілля, вул. Макаренка, буд. 7, та працює за графіком: понеділок-четвер: з 8.00 до 17.15, п’ятниця: з 8.00 до 16.00.

❗️Водночас для клієнтів Пенсійного фонду області, котрі мешкають у віддалених населених пунктах, працюють пункти обслуговування у:

📍Миколаївській селищній ОТГ (смт Миколаївка, бульвар Свободи, 2; прийом – у другий вівторок місяця, з 9.30 до 13.30);
📍агентському пункті обслуговування громадян смт Улянівка (смт Улянівка, вул. Центральна, 5; прийом – у перший четвер місяця, з 8.30 до 11.30);
📍Річківській сільській раді (с. Річки, вул. Центральна, 6; прийом – у другу середу місяця, з 8.30 до 13.00).

Також пенсійні послуги можна отримати у ЦНАПі Білопільської міської ради (м. Білопілля, вул. Старопутивльська, 35) у третю середу місяця, з 8.00 до 12.00.

Нещодавно у віддалених пунктах обслуговування в смт Улянівка та Миколаївка Білопільського району відбулися прийоми громадян, котрі звернулись з такими питаннями:

перспективи перерахунку пенсій;
право на призначення та порядок обчислення розміру пенсії;
отримання пенсійного посвідчення та трудової книжки;
умови призначення різних видів пенсій та надбавок;
перехід з одного виду пенсії на інший;
переваги використання електронного пенсійного посвідчення;
обчислення страхового стажу;
порядок зарахування страхового стажу за умови укладання договору добровільного страхування;
новації у пенсійному законодавстві тощо.

Спілкуючись із майбутніми пенсіонерами, пенсійники розповіли про можливість завчасно звернутися до органів Пенсійного фонду для проведення правової оцінки документів, необхідних для призначення пенсії, наголосили на необхідності офіційного оформлення трудових відносин для гарантованого пенсійного забезпечення, а також ознайомили відвідувачів з порядком реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду.

ZAGOTOVKA FotoNovyny - ПРО ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН НА БІЛОПІЛЬЩИНІ

 

background Layer 1