Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНІ СЕРВІСИ ДОСТУПНІ В СУМСЬКИХ ЦНАПах

Подати документи на призначення/перерахунок пенсії, замовити й отримати потрібні довідки, дізнатися про новації пенсійного законодавства, зорієнтуватися в сучасних пенсійних онлайн-сервісах та одержати інші пенсійні послуги сумчани можуть не лише у Центральному сервісному центрі Пенсійного фонду Сумщини, й у ЦНАПах міста Суми.

Зауважимо, що до фахівців Пенсійного фонду Сумщини можуть звернутися й майбутні пенсіонери для проведення попередньої правової оцінки документів, необхідних для призначення пенсії, щоб у підсумку оформити ЗАВЧАСНУ ПЕНСІЙНУ СПРАВУ. Це допоможе забезпечити призначення та виплату пенсії у найкоротший строк уже після настання пенсійного віку.

Клієнтам Пенсійного фонду Сумщини стане в пригоді й можливість дізнатися інформацію про страховий стаж, заробітну плату і факт сплати страхових внесків роботодавцем на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду. Тут користувачі отримають доступ до своїх персональних даних (зокрема Електронної трудової книжки), довідки, дійсність яких підтверджується QR-кодом, можуть подати заяву на призначення пенсії «в один дотик» або запит на підготовку паперових документів, скористатися «Пенсійним калькулятором».

❗️Нагадаємо адреси:

📍Центрального сервісного центру Пенсійного фонду Сумщини: м. Суми, вул. Шкільна, 17 (графік прийому пенсійників: понеділок-п’ятниця, з 8.00 до 18.00).

📍ЦНАПів міста Суми:
вул. Горького, 21 (графік прийому пенсійників: щовівторка, щосереди, щочетверга, з 8.00 до 16.00),
вул. Р. Атаманюка, 49 (графік прийому пенсійників: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці, з 8.00 до 16.00).

TSnapy - ПЕНСІЙНІ СЕРВІСИ ДОСТУПНІ В СУМСЬКИХ ЦНАПах

background Layer 1