Пропустити навігацію

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС, ВИ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ДЛЯ НАС

Пенсійний фонд Сумщини закликає у період небезпеки поширення коронавірусної інфекції COVID-19 подбати про людей літнього віку, найбільш вразливих до інфікування, і забезпечити їх усім необхідним, щоб виключити чи хоча б мінімізувати потребу виходити з дому.

Допомогти старшому поколінню можна не лише у реальному житті, а й у віртуальному вимірі. Покажіть батькам, бабусям і дідусям, що спілкування з Пенсійним фондом можливе завдяки онлайн-сервісам – через вебпортал електронних послуг або мобільний додаток, поштою, в тому числі електронною, або за телефонами «гарячих» ліній.

Актуальна інформація про роботу Пенсійного фонду Сумщини на період карантину та можливості взаємодії з пенсійниками доступна тут:

https://www.pfu.gov.ua/sm/128736-vazhlyvo/

Номери телефонів «гарячих» ліній ви можете знайти тут:

https://www.pfu.gov.ua/…/128682-do-uvagy-kliyentiv-pensijn…/

Піклуючись про спокій своїх клієнтів, Пенсійний фонд Сумщини запевняє, що пенсійні виплати фінансуватимуться вчасно. Перебіг строків звернення за отриманням послуг на період дії карантину зупиняється, тобто громадяни не втрачають своїх прав і зможуть їх безперешкодно реалізувати після завершення карантину.

Ми маємо спільно протистояти викликам, спричиненим пандемією коронавірусу. Сьогодні важливо максимально обмежити контакти і залишатися вдома. Бережіть себе і своїх близьких! Міцного здоров’я!

Masky - МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС, ВИ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА ДЛЯ НАС

background Layer 1