Пропустити навігацію

СУЧАСНІ СЕРВІСИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ: СТИСЛИЙ ОГЛЯД

Сучасні пенсійні онлайн-сервіси спрощують взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, заощаджують час, забезпечують максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому.

Які сервіси пропонує Пенсійний фонд

Призначення пенсії за принципом «одне відвідування» – можливість подати заяву в електронній формі, додавши до неї необхідні документи.

Мобільний додаток – доступ до вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду з мобільних пристроїв (телефонів або планшетів).

Пенсійний калькулятор – проведення прогнозного розрахунку майбутньої пенсії за наявними в Реєстрі застрахованих осіб даними.

Електронна трудова книжка – доступ до відомостей про трудову діяльність, сформованих за даними звітів роботодавців.

Електронне пенсійне посвідчення – пластикова картка, яка поєднує в собі банківську картку і пенсійне посвідчення особи з відповідними персональними даними, містить ЕЦП власника.

Кабінет страхувальника (роботодавця) – роботодавцю доступна інформація про сплату єдиного соціального внеску, подання звітності. Можна бачити зауваження до звітності та рекомендації щодо усунення наявних недоліків.

Довідка з QR-кодом – можливість отримувати довідки про розмір сплачених внесків, розмір заробітної плати, врахований страховий стаж, розмір пенсії, витяг з Реєстру застрахованих осіб, не звертаючись до органів особисто.

SMS-інформування – можливість отримувати інформацію про розгляд звернень за призначенням чи перерахунком пенсії, дату виплати пенсії, сплату роботодавцем соціального внеску, страховий стаж.

Повний доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України можливий після реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду за ЕЦП або номером телефону чи банківської карти.

Користуйтеся пенсійними онлайн-сервісами, бережіть себе і своїх близьких! Міцного здоров’я!

Suchasni servisy - СУЧАСНІ СЕРВІСИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ: СТИСЛИЙ ОГЛЯД

background Layer 1