Пропустити навігацію

ДОПОМОГА ПОРУЧ

Для надання адресної допомоги вразливим верствам населення Міністерством соціальної політики України створений соціальний проєкт «Допомога поруч».

Проєкт об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади та місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії, звернення та надання їм необхідної допомоги.

Громадяни можуть звернутися на «гарячі» телефонні лінії, які працюватимуть при місцевих органах влади, та залишити інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутовій хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів.

Завдяки цьому проєкту оперативно визначатимуться потреби, надаватиметься відповідна допомога та соціальні послуги, передусім одиноким, одиноко проживаючим громадянам похилого віку, одиноким, одиноко проживаючим людям з інвалідністю, неповним сім’ям з дітьми до 14 років, у тому числі дітьми з інвалідністю та іншим соціально вразливим верствам населення.

Посилання на сайт платформи: https://dopomoga.msp.gov.ua/

Нагадаємо! Допомогу з пенсійних питань Ви можете отримати за телефонами «гарячих» ліній Пенсійного фонду Сумщини.

Бережіть себе та своїх близьких! Міцного здоров’я!

COPY Vydeopublykatsyya dlya sotssetej 1080x1080 pyks 24 1024x1024 - ДОПОМОГА ПОРУЧ
background Layer 1