Пропустити навігацію

ОБИРАЄМО БЕЗПЕКУ

Динаміка захворюваності на COVID-19 в Україні залишається невтішною. Минулого тижня було зафіксовано антирекорди за кількістю нових хворих.

МОЗ наполегливо закликає дотримуватись правил противірусної безпеки: ретельно і часто мити руки, носити захисну маску, стежити за дистанцією у 1,5 м.

❗️Слід обачливо ставитись до відвідування громадських місць. Саме за великого скупчення людей суттєво підвищується ризик інфікування коронавірусом.

Зараз багато послуг доступні онлайн. Не виняток і сервіси Пенсійного фонду.

Користуючись ними, Ви зможете отримувати пенсійні послуги безпечно, не виходячи з дому, 24/7.

Також клієнти Пенсійного фонду Сумщини можуть вирішувати питання пенсійного забезпечення за телефонами “гарячих” ліній .
Традиційно звертаємося до молоді – якщо у Вашому оточенні є літні люди, для яких самоізоляція є обов’язковою, попіклуйтеся про них. Збираючись до магазину, запитайте, чи потрібно їм щось купити, допоможіть сплатити житлово-комунальні послуги онлайн, розкажіть про можливість одержувати пенсійні послуги дистанційно.

Відстежувати ситуацію з COVID-19 у розрізі областей, районів і міст України Ви можете за допомогою аналітичної панелі Центру громадського здоров’я .

Бережіть себе і своїх близьких! Міцного здоров’я!

kovyd - ОБИРАЄМО БЕЗПЕКУ

background Layer 1