Пропустити навігацію

ВИЗНАЧТЕ РОЗМІР МАЙБУТНЬОЇ ПЕНСІЇ ВЖЕ СЬОГОДНІ!

Бажаєте дізнатися розмір майбутньої пенсії просто зараз? Скористайтесь Пенсійним калькулятором!

Це сучасний електронний сервіс, доступний на вебпорталі Пенсійного фонду.

Пенсійний калькулятор автоматично завантажує дані для обчислення страхового стажу і заробітної плати, наявні в Реєстрі застрахованих осіб. Водночас для врахування періодів трудової діяльності та інших періодів, які впливають на розмір пенсії, можна їх ввести в ручному режимі.

У підсумку ви отримаєте суму розрахованої пенсії та протокол зі складовими розрахунку (помісячний розрахунок коефіцієнтів заробітної плати, страховий стаж, розмір пенсії за формулою, доплата за понаднормовий стаж тощо).

Зауважте: Пенсійний калькулятор дозволяє розрахувати пенсію за віком. Сервіс не здійснює припущень щодо зростання середньої заробітної плати в Україні у наступні роки або рівня інфляції. Він дозволяє оцінити прогнозний розмір пенсії на момент проведення розрахунку.

Щоб скористатися Пенсійним калькулятором, потрібно увійти в особистий кабінет вебпорталу Пенсійного фонду за ЕЦП або номером телефону чи банківської карти. В особистому кабінеті користувача вебпорталу зберігаються результати попереднього розрахунку розміру пенсії, доступні для перегляду в будь-який час.

Користуйтеся сучасними сервісами Пенсійного фонду! Бережіть себе і своїх близьких! Міцного здоров’я!

rozmir - ВИЗНАЧТЕ РОЗМІР МАЙБУТНЬОЇ ПЕНСІЇ ВЖЕ СЬОГОДНІ!

background Layer 1