Пропустити навігацію

ПРОСТІР, ДОСТУПНИЙ ДЛЯ ВСІХ

Безперешкодний доступ осіб з інвалідністю до об’єктів соціальної інфраструктури — такій темі був присвячений онлайн-семінар, проведений представником Національної Асамблеї людей з інвалідністю для територіальних органів Пенсійного фонду. У семінарі взяла участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області Тетяна ЗЛЕНКО.

Головне питання, що обговорювалося під час семінару, стосувалося усунення перешкод для людей з інвалідністю у фізичному середовищі. Йдеться, зокрема, про зручність потрапляння до приміщень Пенсійного фонду або пересування ними, фізичну безпеку, можливість вільного отримання інформації про пенсійні послуги, вільної навігації.

Також спікер торкнувся питання ефективного використання державних коштів, направлених на впровадження стандартів обслуговування громадян у територіальних органах Пенсійного фонду.

Якісний пенсійний сервіс неможливо уявити без дбайливого ставлення до людей з інвалідністю. Тому пенсійники Сумщини активно долучаються до навчань, присвячених інклюзивності пенсійного простору, щоб на підставі практичних порад експертів у цій сфері забезпечувати безперешкодний, безпечний та зручний доступ до пенсійних послуг всім, хто їх потребує.

dostupno - ПРОСТІР, ДОСТУПНИЙ ДЛЯ ВСІХ

background Layer 1