Пропустити навігацію

ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ПЕНСІЙНИКІВ СУМЩИНИ

Фахівці Пенсійного фонду Сумщини провели чергові навчання, спрямовані на підвищення рівня професійної компетенції спеціалістів відділів обслуговування громадян (сервісних центрів).

Використовуючи сучасні онлайн-платформи, пенсійники Сумщини опанували нюанси якісної роботи та ефективної взаємодії контрольних точок взаємозв’язку підсистем «Звернення» та «Призначення, перерахунку та виплати пенсій». Були розглянуті актуальні питання, які виникають під час руху електронної пенсійної справи з моменту реєстрації звернення особи до моменту його опрацювання в підсистемі “ППВП”.

Спікером заходу стала Альона ЗАСТАВЕНКО – заступник начальника управління обслуговування громадян.
За результатами тренінгу його учасники успішно пройшли тематичне тестування.

Під час навчання не оминули увагою і налагодження роботи в нових для пенсійників умовах, коли призначення пенсії відбувається “по події” — Е-пенсія. На вебпорталі Пенсійного фонду України можна, ще до настання пенсійного віку, подати анкету-згоду та прикріпити до неї відскановані, необхідні для призначення пенсії документи! Пенсію буде призначено без потреби звернення, щойно Ви набудете право на неї.

Дізнатись про сучасні пенсійні сервіси можливо просто зараз: https://cutt.ly/MhZQEqe. Користуючись ними, Ви не наражаєте себе на небезпеку пов’язану з розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19 та не витрачаєте свій час, адже увесь спектр пенсійних послуг можна отримати вдома, без візитів до установ Пенсійного фонду, в будь-який зручний для Вас час.

#МИПРАЦЮЄМОДЛЯВАСВИЗАЛИШАЙТЕСЬВДОМАДЛЯНАС

navchannya - ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ПЕНСІЙНИКІВ СУМЩИНИ

background Layer 1