Пропустити навігацію

БЕЗПЕЧНІ ПОСЛУГИ ВІД ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Сучасні пенсійні онлайн-сервіси – це оперативні засоби швидкого отримання інформації без відвідування установ Пенсійного фонду. Ними можуть користуватися і пенсіонери, і застраховані особи, і страхувальники.

Які ж сервіси наразі пропонує Пенсійний фонд:

ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ «ПО ПОДІЇ» – Е-ПЕНСІЯ
Можливість подати заяву та скани документів для призначення пенсії завчасно — до настання пенсійного віку. Пенсійники опрацюють найвигідніший для Вас розмір пенсії, і пенсію буде призначено автоматично, щойно Ви досягнете пенсійного віку https://cutt.ly/mfVzX9A.

ОТРИМАННЯ ДОВІДОК З QR-КОДОМ
Можливість отримувати електронні документи – довідки про розмір сплачених внесків, про розмір пенсії, інформацію про страховий стаж, розмір заробітної плати, витяг з Реєстру застрахованих осіб тощо, не відвідуючи особисто Пенсійний фонд https://cutt.ly/gjgxa4A.

ПЕНСІЙНИЙ КАЛЬКУЛЯТОР
Розрахунок майбутньої пенсії за віком за наявними в Реєстрі застрахованих осіб даними https://cutt.ly/lfVxypc.

КАБІНЕТ СТРАХУВАЛЬНИКА (РОБОТОДАВЦЯ)
Роботодавець може сформувати довідки про стаж своїх працівників, перевірити дані про сплату страхових внесків, про стан опрацювання звітів, зауваження або усунення помилок під час формування звіту https://cutt.ly/UfVcdDk.

ЕЛЕКТРОННА ТРУДОВА КНИЖКА
Доступ до відомостей про трудову діяльність, сформованих за даними звітів роботодавців https://cutt.ly/zfVxP5b. Також в режимі онлайн Ви можете надати до Пенсійного фонду скан-копії своєї трудової книжки https://cutt.ly/CfVxT8D.

SMS-ІНФОРМУВАННЯ
Можливість отримувати інформацію про розгляд звернень за призначенням чи перерахунком пенсії, дату виплати пенсії, сплату роботодавцем соціального внеску, страховий стаж https://cutt.ly/0fVcmyB.

МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК
Доступ до сервісів Пенсійного фонду з мобільних пристроїв https://cutt.ly/8fVcI9S.
Сучасні пенсійні сервіси доступні на вебпорталі Пенсійного фонду https://portal.pfu.gov.ua за КЕП https://cutt.ly/OgDwocW або номером телефону чи банківської карти https://cutt.ly/BfAupAi.

Користуйтесь пенсійними онлайн-сервісами – це швидко і зручно, а також безпечно, адже це убереже вас від ризиків, пов’язаних з COVID-19, тому що немає потреби відвідувати установи Пенсійного фонду!

#МИПРАЦЮЄМОДЛЯВАСВИЗАЛИШАЙТЕСЬВДОМАДЛЯНАС

poslugy - БЕЗПЕЧНІ ПОСЛУГИ ВІД ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

background Layer 1