Пропустити навігацію

УВАГА! 10 ДНІВ НА ПОВІДОМЛЕННЯ ЗМІН В ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ПЕНСІОНЕРА!

Інформаційна база Пенсійного фонду України формується задля персоніфікованого обліку у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. Саме на основі цих даних формуються документи, за якими здійснюється виплата пенсійних коштів.

Згідно статті 16 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” застраховані особи мають повідомити територіальні органи ПФ про:
обставини, що спричиняють зміну статусу;
зміну особистих даних;
виїзд за межі держави.

Для актуалізації надається 10 днів з моменту виникнення нових обставин для правильного ведення обліку страхувальників та своєчасного обчислення та виплат пенсій.

Нагадуємо телефони «гарячої лінії» сервісних центрів ПФУ в Сумській області для узгодження порядку підтвердження даних за допомогою відповідних документів https://cutt.ly/hkf2wQ5 .

Також Пенсійний фонд України пропонує скористатися можливістю внесення змін до своєї пенсійної справи в режимі онлайн.
Для цього потрібно:
1. Бути зареєстрованим на вебпорталі електронних послуг Фонду та увійти за КЕП.
2. В Особистому кабінеті знайти відкритий сервіс «Внесення змін до пенсійної справи» у розділі «Щодо пенсійного забезпечення».
3. Заповнити відповідну анкету та прикріпити відскановані документи, що свідчитимуть про внесення/уточнення/зміну в персональних даних.

#МИПРАЦЮЄМОДЛЯВАСВИЗАЛИШАЙТЕСЬВДОМАДЛЯНАС!

10 dniv - УВАГА! 10 ДНІВ НА ПОВІДОМЛЕННЯ ЗМІН В ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ПЕНСІОНЕРА!

background Layer 1