Пропустити навігацію

ВІД ТЕБЕ ЗАЛЕЖИТЬ ДОБРОБУТ ПЕНСІОНЕРА!

Для більшості українських пенсіонерів основне джерело доходу – пенсія. Фінансування якої, як і можливість підвищення, забезпечується платежами, що в умовах солідарної системи пенсійного забезпечення надходять від юридичних та фізичних осіб у вигляді страхових внесків.
Але, нажаль, кількість працездатного населення поза реєстром соціального страхування в цілому по області та країні зростає. Річні втрати бюджету Фонду від «тіньової зайнятості» складають великі суми. Українці демонструють загрозливу байдужість і інфантилізм в питанні формування свого майбутнього і сьогодення пенсіонерів, не сплачуючи внески до Пенсійного фонду.

 Обов’язком кожного роботодавця – є своєчасна та повна сплата платежів до Пенсійного фонду України. Адже це головна умова для забезпечення соціальних гарантій працюючих та пенсійних виплат того, хто вже сьогодні перебуває в статусі пенсіонера.
Обов’язком кожного свідомого громадянина- уникати роботу без укладання трудового договору, оскільки цей період не буде входити до страхового стажу, а виплати «в конверті» не враховуватимуться при визначенні розміру майбутньої пенсії.

У 2020 році майже 2 тисячі мешканців області так і не набули права на пенсію через відсутність необхідного мінімального страхового стажу!

Пенсійний фонд Сумщини здійснює фінансування пенсій згідно із затвердженим графіком. Потрібно розуміти, що своєчасність, стабільність,а також їх збільшення залежить від кожного з нас!
#ВІРЮВМАЙБУТНЄУКРАЇНИ 

vtraty - ВІД ТЕБЕ ЗАЛЕЖИТЬ ДОБРОБУТ ПЕНСІОНЕРА!

background Layer 1