Пропустити навігацію

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ за І квартал 2021 року

Управлінням внутрішнього аудиту протягом звітного періоду забезпечено контроль за діяльністю структурних підрозділів головного управління, спрямований на удосконалення системи управління коштами, запобігання фактам незаконного та неефективного їх використання.

За результатами проведеного 1 планового аудиту встановлено 5 нефінансових порушень, по 2 з яких триває робота з усунення, 3 не підлягають усуненню (сплив термін). Крім того виявлено 6 фінансових порушень на загальну суму 12,0 тис. грн., які усунено в повному обсязі.

За результатами аудитів надано 11 рекомендацій, спрямованих на підвищення рівня внутрішнього контролю за операційними процесами з питань оплати праці. Станом на звітну дату термін їх виконання не настав.

В І кварталі 2021 року проведено 2 моніторинги врахування аудиторських рекомендацій, наданих в IV кварталі 2020 року за результатами яких підтверджено виконання 29 аудиторських рекомендацій та усунення 19 нефінансових порушень, що були встановлені під час аудитів, проведених в IV кварталі 2020 року. Також підтверджено усунення 55 фінансових порушень, виявлених аудитами у IV кварталі 2020 року, на загальну суму  48,3 тис. грн.

background Layer 1