Пропустити навігацію

SKYPE-ПРИЙОМИ У ПЕНСІЙНОМУ ФОНДІ: ЗРУЧНО ТА ЕФЕКТИВНО!

44930297 1 e1540819511883 - SKYPE-ПРИЙОМИ У ПЕНСІЙНОМУ ФОНДІ: ЗРУЧНО ТА ЕФЕКТИВНО!
Управління Пенсійного фонду на Сумщині продовжує модернізувати свою роботу, активно використовуючи ресурси сучасних засобів зв’язку.
За допомогою Skype зв’язку зручно, швидко та доступно мали можливість отримати онлайн-консультації з пенсійного забезпечення жителі села Северинівка, Сумського району, в якому проживає понад 240 пенсіонерів.
Сучасні сервіси Фонду надали можливість громадянам продуктивно поспілкуватись з начальником головного управління Пенсійного фонду області Тетяною Зленко й отримати консультації з питань пенсійного забезпечення не виїзджаючи до його установ та не чекаючи дня виїзного прийому громадян.
У ході онлайн-зустрічі кожен охочий зміг отримати відповіді про свої пенсійні права, перспективи підвищення та допомогу у відновленні порушених роботодавцями їх прав на пенсію.
Можливість дистанційного спілкування є дуже зручною й корисною з точки зору пенсіонерів й забезпечується на Сумщині вже у 74 точках обслуговування громадян і є реальним наближенням послуг Фонду до їх місця проживання.

background Layer 1