Пропустити навігацію

КЕРІВНИК ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ СУМЩИНИ З ВАМИ НА ЗВ′ЯЗКУ!

Під час роботи телефонної «гарячої лінії», яка працює кожної середи, громадяни мали можливість поспілкуватись з начальником головного управління Пенсійного фонду Сумщини Тетяною ЗЛЕНКО.

Перший дзвінок отримали від бухгалтера підприємства.

«Взяли нового співробітника. Спеціаліст вперше працевлаштувалась, квартальний звіт щодо неї ще не подавався. І ось вона пішла на лікарняний. Що ми маємо зробити?»

– Все дуже просто, вам потрібно лише подати «довідковий» звіт з відображенням початку трудової діяльності цього працівника.

Взагалі, дуже доречна і актуальна тема: робота з е-лікарняними. Україна вже повністю відмовилась від видачі паперових листків непрацездатності. А в роботі з електронними лікарняними часто виникають питання. Фахівці Фонду радо проконсультують, допоможуть. У разі виникнення запитань звертайтесь за спеціально створеним телефоном «гарячої лінії»: +38050-556-70-82.

«Збираюсь стати на облік до Державного центру зайнятості. Хочу знати, чи зарахується мені стаж в період одержання допомоги по безробіттю»,- отримуємо дзвінок від пана Віктора.

– Так, страховий стаж зараховується за даними персоніфікованого обліку Пенсійного фонду. До речі, Вікторе Івановичу, дані про стаж, починаючи з 01.01.2010, ви можете переглянути на Порталі Електронних Послуг ПФУ  в Особистому кабінеті. Відеоінструкція по реєстрації: https://cutt.ly/kfZD3Co. Або через безкоштовний мобільний застосунок«ПЕНСІЙНИЙ ФОНД».

До речі, Пенсійний фонд Сумщини на постійній основі веде рубрику «РАХУЄМО СТРАХОВИЙ СТАЖ РАЗОМ», де кожен може знайти корисну інформацію про зарахування стажу в різні можливі періоди життя.

Дзвінки з питань пенсійного забезпечення активно надходили ще протягом двох годин роботи «гарячої лінії». Ніхто не залишився без уваги та оперативно отримав потрібну інформацію та допомогу, адже головне правило очільниці Фонду:«Обслуговування на високому рівні. Комфортно, якісно та максимально швидко!»

#МИПРАЦЮЄМОДЛЯВАСЩОБВАМБУЛОКОМФОРТНО

ZLENKO - КЕРІВНИК ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ СУМЩИНИ З ВАМИ НА ЗВ′ЯЗКУ!

background Layer 1