Пропустити навігацію

ГАРЯЧА ЛІНІЯ З КЕРІВНИЦТВОМ ФОНДУ: ПРО ГОЛОВНЕ

Про останні новини, роботу з е-лікарняними, підвищення пенсій з 1 грудня, а також про особисте в питаннях пенсійного забезпечення говорили на прямій телефонній «гарячій лінії» з начальником управління обслуговування громадян Валентиною МАЙКОВСЬКОЮ.

 Захворів, мені було сформовано електронний лікарняний в Електронному реєстрі листків непрацездатності. Що це за Реєстр і які мої дані будуть доступні загалу?
– Так, як всім відомо, вже з жовтня всі заклади охорони здоров’я України перейшли на оформлення е-лікарняних. Не хвилюйтесь! Роботодавцю доступна лише загальна інформація, яка потрібна для призначення вам матеріального забезпечення. На що ви хворіли, він не знатиме, – заспокоїла пана Олександра Валентина Іванівна.

 Не маю можливості працювати, бо доглядаю за батьком, особою з інвалідністю I групи. Компенсацію отримую, але ж турбуюсь про майбутню пенсію.
– Цей період увійде до вашого стажу для призначення пенсії. Турбуйтесь лише про ваше здоров’я та здоров’я вашого батька. Зичимо найкращого!

 За потребою жителі міста та області можуть звернутись до Пенсійного фонду Сумщини і отримати послуги дистанційно, через Портал Електронних Послуг  або безкоштовний мобільний додаток «Пенсійний фонд» .

#МИПРАЦЮЄМОЩОБВАМБУЛОКОМФОРТНО

majkovska - ГАРЯЧА ЛІНІЯ З КЕРІВНИЦТВОМ ФОНДУ: ПРО ГОЛОВНЕ

background Layer 1