Пропустити навігацію

ОНОВЛЕНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ НА ШОСТКИНЩИНІ ВІДКРИВ СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ КЛІЄНТІВ

Відтепер пенсіонери та застраховані особи Шосткинщини одержуватимуть пенсійні послуги в оновлених комфортних умовах. Відремонтоване приміщення, що передане державою Пенсійному фонду, облаштоване за сучасними потребами архітектурної та інформаційної доступності як осіб поважного віку, так і осіб з інвалідністю, відкрило двері для відвідувачів.
Сервісний центр Пенсійного фонду в м. Шостка обслуговує близько 50 тисяч клієнтів (більше половини мешканців громади) і надає в рік в середньому близько 100 тисяч пенсійних послуг мешканцям громади та інших територій, адже Пенсійний фонд обслуговує своїх клієнтів, незалежно від їх місця проживання (екстериторіально).
Попри те, що наразі більшість пенсійних послуг можна одержати, не виходячи з дому, ще у значної кількості людей є необхідність у професійній допомозі фахівця, що надається в сервісних центрах Пенсійного фонду. З початку року сервісний центр в м.Шостка відвідали 48 тисяч клієнтів, відповідно в місяць кількість відвідувачів сягає до 5 тисяч, у день – до 200 чоловік.
Для осіб з інвалідністю, яких в Шосткинській громаді близько 3 тисяч, а також для осіб поважного віку, вхід до приміщення облаштовано пандусом і пологими сходами; для людей з порушеними функціями зору встановлена тактильна навігація, мнемосхема, метроном, надрукований довідник шрифтом Брайля, організовано надання сурдоперекладу онлайн; санітарна кімната облаштована з урахуванням потреб як осіб з інвалідністю так і поважного віку; є аптечка, встановлено кулер з водою, санітайзери. В залі очікування встановлено термінал електронної черги, транслюються пенсійні новини, інформація про права клієнта, стандарти надання послуг розміщені на стендах, в буклетах, журналах. Для оцінки роботи фахівців встановлені скриньки та доступ до Порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, встановлене відеоспостереження. Продумана і дитяча зона очікування. Також облаштоване робоче місце для клієнта з доступом до мережі Інтернет. Для комфортного очікування клієнтами встановлені м‘які диванчики. Робоча зона, в якій обслуговується клієнт, відкрита та прозора, облаштована новими меблями, сучасною технікою, зручними кріслами та всім необхідним для якісного надання пенсійних послуг. Кожного клієнта зустрічає привітний адміністратор і уважний компетентний персонал, одягнений в красиву уніфіковану корпоративну форму з іменними бейджами, що надає пенсійні послуги за єдиними стандартами для всіх, водночас з персональною увагою до кожного.
На відкриття завітали представники громадських організацій ветеранів, пенсіонерів, роботодавців, депутатського корпусу Шосткинської громади, мер міста та голова ради. Відкриття оновленого сервісного центру Пенсійного фонду відбулось за участі народного депутата України Ігоря МОЛОТКА, начальника головного управління Пенсійного фонду Сумщини Тетяни ЗЛЕНКО, які привітали Шосткинців з відкриттям нового сучасного пенсійного простору, обговорили потреби невідкладних законодавчих змін, відзначили лідерів громадських організацій і подякували їм за ефективне партнерство для досягнення якісних змін у важливих аспектах соціального життя Шосткинців.
Так, за високий професіоналізм, якісне надання пенсійних послуг та створення сучасних комфортних умов для обслуговування населення Подякою народного депутата України нагороджена начальник відділу обслуговування громадян у м.Шостка Анжела СИТНИК; за активну соціальну позицію, підтримку ветеранського руху та увагу і допомогу ветеранам; конструктивну дієву співпрацю з державними інституціями, спрямовану на підвищення стандартів якості обслуговування та рівня матеріального забезпечення осіб поважного віку- голову міської організації ветеранів Євгена ЧЕРВОННОГО.
За ефективне соціальне партнерство Подяками головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області відзначені: Олександр ІВЧЕНКО- депутат Шосткинської міської ради; Юрій АВДАСЬОВ – голова громадської організації «Шосткинська міська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України»; Євген ЧЕРВОННИЙ- голова міської організації ветеранів; Володимир ШЛИК- голова громадської організації «Ветеранська організація асоціації «Ветеранська організація асоціації ветеранів МВС України».
Клієнтів відзначили сувенірами та пригостили смаколиками.
 Вітаємо Шосткинців з відкриттям!
Запрошуємо до оновленого сервісного центру Пенсійного фонду в м.Шостка за адресою: вул.Горького,14 а.
 
background Layer 1