Пропустити навігацію

ВІТАЄМО З ВІДКРИТТЯМ!

Передане депутатським корпусом Білопільської громади Пенсійному фонду приміщення навесні, вже восени, після оновлення, відкрило свої двері для клієнтів.
Відтепер приміщення Білопільської мерії, розташоване в центрі міста, на першому поверсі, поряд з автовокзалом, що важливо для мешканців сільських територій, облаштоване за сучасними потребами архітектурної та інформаційної доступності як осіб поважного віку, так і осіб з інвалідністю, служитиме людям поважного віку та працюючим, які в комфортних умовах одержуватимуть пенсійні послуги.
Сервісний центр Пенсійного фонду в м. Білопілля обслуговує понад 20 тисяч клієнтів (близько половини мешканців громади) і надає в рік в середньому понад 45 тисяч пенсійних послуг мешканцям громади та інших територій, адже Пенсійний фонд обслуговує своїх клієнтів, незалежно від їх місця проживання (екстериторіально). Попри те, що наразі більшість пенсійних послуг можна одержати, не виходячи з дому, ще у значної кількості людей є необхідність у професійній допомозі фахівця, що надається в сервісних центрах Пенсійного фонду. З початку року сервісний центр в м.Білопілля відвідали 18 тисяч клієнтів, відповідно, в місяць кількість відвідувачів сягає до 2 тисяч, у день – до 100 чоловік.
Для осіб з інвалідністю, яких в Білопільській громаді близько 1,5 тисяч, а також для осіб поважного віку, вхід до приміщення облаштований пологими сходами та пандусом; для людей з порушеними функціями зору встановлена тактильна навігація, мнемосхема, метроном, надрукований довідник шрифтом Брайля, організовано надання сурдоперекладу онлайн; санітарна кімната облаштована з урахуванням потреб як осіб з інвалідністю, так і поважного віку; є аптечка, встановлено кулер з водою, санітайзери. В залі очікування встановлено термінал електронної черги, транслюються пенсійні новини, інформація про права клієнта, стандарти надання послуг розміщені на стендах, в буклетах, журналах. Для оцінки роботи фахівців встановлені скриньки та доступ до Порталу Електронних Послуг Пенсійного фонду України, встановлене відеоспостереження. Продумана і дитяча зона очікування. Також облаштоване робоче місце для клієнта з доступом до мережі Інтернет. Для комфортного очікування клієнтами встановлені м‘які диванчики. Робоча зона, в якій обслуговується клієнт, відкрита та прозора, облаштована новими меблями, сучасною технікою, зручними кріслами та всім необхідним для якісного надання пенсійних послуг. Кожного клієнта зустрічає привітний адміністратор і уважний компетентний персонал, одягнений в красиву уніфіковану корпоративну форму з іменними бейджами, що надає пенсійні послуги за єдиними стандартами для всіх, водночас з персональною увагою до кожного.
 На відкриття завітали представники громадських організацій ветеранів, пенсіонерів, роботодавців, депутатського корпусу Білопільської громади, мер міста, журналісти. Відкриття оновленого сервісного центру Пенсійного фонду відбулось за участі начальника головного управління Пенсійного фонду Сумщини Тетяни ЗЛЕНКО, яка привітала Білопільців з відкриттям нового сучасного пенсійного простору, розповіла про переваги сучасних можливостей, створених Пенсійним фондом для людей, подякувала лідерів громадських організацій за ефективне партнерство для досягнення якісних змін у важливих аспектах соціального життя Білопільців.
За ефективне соціальне партнерство Подяками головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області відзначені: Лілія КОЗЛОВА – директор Білопільської районної організації ветеранів України; Валентина КОМІСАР- голова Білопільської організації Асоціації ветеранів МВС України, голова асоціації підприємців; Василь ПОНОМАРЕНКО- голова асоціації роботодавців та підприємців Білопільщини.
Клієнтів відзначили сувенірами та пригостили смаколиками.
 Вітаємо Білопільців з відкриттям!
Щиро вдячні меру Юрію ЗАРКО та всьому депутатському корпусу Білопільської громади за розумні рішення, спрямовані на покращення умов для обслуговування мешканців громади!
Запрошуємо до оновленого сервісного центру Пенсійного фонду в м.Білопілля за адресою: вул.Соборна,70.
 
background Layer 1