Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ

Робота ПЕНСІЙНОГО ДОПОМОГОМОБІЛЯ повсякчас знаходить позитивні відгуки серед мешканців найвіддаленіших куточків області. Нещодавно пенсійники вирушили до селян Шосткинського та Охтирського районів для надання пенсійних послуг за місцем їх проживання.

Велику вдячність фахівцям висловила жителька села Микитівка Шосткинського району. На прийомі їй було проведено розрахунок можливого збільшення розміру пенсії шляхом переведення на пенсію по втраті годувальника за померлого чоловіка. В результаті розмір пенсії збільшиться на 339 грн. Пану Віктору з того ж села була надана допомога у витребуванні документів про період служби та роботи в Росії в зв’язку з втратою трудової книжки та військового квитка.
«Спасибі, дівчатка! Ваші приїзди завжди доречні!», – такими приємними словами проводжали селяни Шосткинщини ПЕНСІЙНИЙ ДОПОМОГОМОБІЛЬ.

Пані Людмилі із с.Куземин Охтирського району нещодавно виповнилось 60 років і вона відразу звернулась до сервісного центру. Фахівці виявили, що до виходу на пенсію жінці не вистачає лише три місяці страхового стажу, хоча загалом налічується необхідних 28 років. Так сталося, що декілька місяців роботи в далекому 2005 році було зараховано до страхового стажу як неповні, тобто роботодавець у ті місяці сплатив за пані Людмилу внески в розмірі, меншому за мінімальний. Тоді фахівці запропонували, а Людмила Іванівна погодилась на вихід із ситуації. Склали повідомлення з розрахованою сумою доплати і жінка мала протягом десяти календарних днів здійснити її, що вона і зробила, саме за день до приїзду ПЕНСІЙНОГО ДОПОМОГОМОБІЛЯ. Візиту пенсійників до села жінка дуже зраділа, адже тепер не має необхідності знову спеціально приїздити до сервісного центру. Відомість про суми доплат передала фахівцям на прийомі. Тепер зовсім скоро пенсія буде нарахована!

Якщо не вистачає страхового стажу- детально за посиланням https://cutt.ly/0TV8Ja0.
Ці та інші консультації та допомогу отримали вдячні громадяни від фахівців Фонду.

# МИПРАЦЮЄМОЩОБВАМБУЛОКОМФОРТНО

DOPOMOGOMOBIL - ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ

background Layer 1