Пропустити навігацію

ВЕБ – ПОРТАЛ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ: ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ І НАВІЩО?

44931432 566184980485557 2166006175500337152 n - ВЕБ - ПОРТАЛ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ: ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ І НАВІЩО?Фахівці органів Пенсійного фонду Сумщини продовжують знайомити мешканців регіону з сучасними сервісами та можливостями, що створюються Фондом для людей.
На сайті Пенсійного фонду функціонує веб-портал, який дозволяє отримати ряд послуг “не виходячи з дому” не тільки пенсіонерам, а й всім громадянам України.
На Порталі Ви можете отримувати інформацію про свій страховий стаж, про розмір заробітної плати, з якого сплачено єдиний соціальний внесок, пенсіонери можуть записатися на прийом до Пенсійного фонду на певні дату і час, отримати доступ до своєї електронної справи, звернутися із заявою, а також отримати ряд інших послуг.
А активізована Вами функція смс-інформування – повідомить про те, як формується персональний страховий стаж, як сплачує внески роботодавець, про призначення (перерахунки) пенсії.
Зареєструватися на веб-порталі просто: зверніться до будь-якого з 74 сервісних центрів Пенсійного фонду Сумської області або самостійно, за допомогою електронного цифрового підпису.

background Layer 1