Пропустити навігацію

ТЕЛЕФОННА «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»: ПРО РЕЗУЛЬТАТИ І ПЕРСПЕКТИВИ

Дзвінків на сьогоднішню телефонну «гарячу лінію» отримали чимало, основна їх тема стосувалась підвищень пенсій.

Пан Микола, який першим подзвонив, розповів про свою участь в антитерористичній операції та отримані поранення, внаслідок чого він став особою з інвалідністю II групи. Мали приємну розмову. Микола Іванович подякував за роботу пенсійників.
– Підвищення, яке я отримав до пенсійної виплати з 1 грудня, має велике значення. Держава нас підтримує! Тих, хто готовий ставати на захист мирного населення, а також територіальної цілісності України.

– Завжди дуже приємно чути позитивні відгуки,- зазначає перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду Сумщини Олена САВІСЬКО. Для великої команди пенсійників важливим питанням є задоволеність клієнта. Коли людина завжди може розраховувати не тільки фахову допомогу у вирішенні своїх пенсійних питань, а ще й щире людське відношення.

Доречно отримуємо і інші дзвінки від додзвонювачів з запитаннями про плани на 2022 рік, продовжуючи тему підвищень пенсій.
Коментує Олена Вікторівна:
– Загалом, за 2021 рік було здійснено два планових підвищення пенсій у зв’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму та чотирнадцять масових перерахунків. Плани на 2022 рік, безумовно, є. Це і можливі доплати громадянам похилого віку пенсіонерів віком від 70 до 75 років. А також підвищення: з 1 січня пенсій особам з інвалідністю з-поміж ліквідаторів ЧАЕС; індексації пенсій з березня та компенсаційних виплат для пенсіонерів старше 75 років; липневі та грудневі перерахунки пенсійних виплат у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму та жовтневий перерахунок мінімальної пенсії у зв’язку з прогнозованим підвищенням мінімальної заробітної плати.

Обов’язково слідкуйте за офіційною сторінкою Пенсійного фонду Сумщини в Facebook.
Ми завжди заздалегідь інформуємо про зміни та останні новини в пенсійному законодавстві!

#МИПРАЦЮЄМОЩОБВАМБУЛОКОМФОРТНО

savisko 1 - ТЕЛЕФОННА «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»: ПРО РЕЗУЛЬТАТИ І ПЕРСПЕКТИВИ

background Layer 1