Пропустити навігацію

НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ: ВІДПОВІДАЄ КЕРІВНИЦТВО ФОНДУ

Передноворічна телефонна «гаряча лінія» з начальником управління обслуговування громадян Валентиною МАЙКОВСЬКОЮ була доволі продуктивною. Адже кожен намагається вирішити всі свої питання до початку Нового року.
 
 -Я пенсіонер, але до цього часу ще працював. Учора був мій останній робочий день, з Нового року буду вже на заслуженому відпочинку,- отримуємо перший дзвінок від пана Івана,-чи потрібно повідомляти Пенсійний фонд про моє звільнення?
Так, пенсіонерам, які звільнились з роботи, пенсія перераховується з урахуванням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, з дня, наступного за днем звільнення. Тому для проведення даного перерахунку про зміни необхідно обов′язково повідомляти органи ПФУ.
В період складної епідеміологічної ситуації своїм клієнтам ми завжди пропонуємо користуватись дистанційними формами обслуговування.
 
На Порталі Електронних Послуг можна заповнити заяву на перерахунок пенсії у зв’язку із звільненням та додати скановані копії необхідних документів.
За час «гарячої лінії» Валентина Іванівна відповіла на ряд індивідуальних питань з пенсійного забезпечення різним категоріям громадян.
-Про умови призначення та порядок нарахування пенсійних виплат,
-переведення з одного виду пенсії на інший,
-можливості дострокового виходу на пенсію,
-зарахування періодів роботи до страхового стажу та інше.
Кожен отримав фахові консультації, тому Новий 2022 рік зустрічаємо без невирішених питань!
 
270279577 1058562671383701 2452553280532734413 n - НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ: ВІДПОВІДАЄ КЕРІВНИЦТВО ФОНДУ
background Layer 1