Пропустити навігацію

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПІДСУМКИ РОБОТИ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТА ВИЯВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ

Протягом 9 місяців 2018 року головним та підвідомчими управліннями Фонду області проведено 67 семінар, нарад, лекцій з питань антикорупційного законодавства на теми: «Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Заходи врегулювання конфлікту інтересів», «Правила заповнення декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Рекомендації Національного агентства з питань запобігання корупції до чергового етапу електронного декларування», «Порядок використання електронного цифрового підпису при заповненні електронної декларації», «Про черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави за 2017 рік», «Про корупційні і пов’язані з корупцією правопорушення. Конфлікт інтересів» тощо. В мережі Інтернет та в друкованих засобах масової інформації розміщені 5 статей на теми: «Про корупційні і пов’язані з корупцією правопорушення. Конфлікт інтересів», «Про стан дотримання антикорупційного законодавства», «Про виконання заходів щодо реалізації державної антикорупційної політики» тощо.
Упродовж 9 місяців 2018 року 558 державних службовців головного та підвідомчих управлінь пройшли навчання та підвищення кваліфікації в тому числі і онлайн – курс «Конфлікт інтересів: треба знати!»
Проведено тестування серед державних службовців на знання антикорупційного законодавства. Тестування пройшло 616 працівників головного та підвідомчими управліннями Фонду.
Уповноваженими особами з питань запобігання та виявлення корупції Фонду області проведено 1142 перевірки декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру працівників управлінь на своєчасність подання та на наявність конфлікту інтересів.
На протязі поточного року встановлено 4 випадки конфлікту інтересів, які врегульовані згідно Закону України «Про запобігання корупції».
Протягом звітного періоду державні службовці управлінь Фонду області до відповідальності за вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень не притягувались.

background Layer 1