Пропустити навігацію

ПОСЛУГИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ НА СУМЩИНІ МОЖНО ОДЕРЖАТИ ДИСТАНЦІЙНО

20181107 1 e1541585408231 - ПОСЛУГИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ НА СУМЩИНІ МОЖНО ОДЕРЖАТИ ДИСТАНЦІЙНОСучасні сервіси Пенсійного фонду створені для зручності, доступності і швидкості одержання пенсійних послуг активно популяризуються та впроваджуються на Сумщині.
Так, через веб-портал Пенсійного фонду України сучасній людині можна одержати цілу низку потрібних і корисних для себе послуг та інформації, без потреби відвідування установ Фонду.
Так, довідка Пенсійного фонду в сучасних умовах може бути замовлена з домашнього комп’ютера чи телефона та надійде на Вашу електронну адресу, засвідчена QR-кодом.
Перевірити ж скільки у Вас офіційного страхового стажу, які заробітки будуть використані для пенсіі можна в особистому кабінеті на веб-порталі Пенсійного фонду. Навіть пасивно контролювати роботодавця on-line можливо, активізувавши в особистому кабінеті послугу sms-інформування від Пенсійного фонду.
Роботодавці, що постійно споживають дані реєстрів Пенсійного фонду, як при працевлаштуванні на роботу, так і обчислюючи страховий стаж для лікарняних та інших допомог працівнику, зареєструвавшись на порталі Фонду також можуть одержувати актуальну інформацію у сучасний безпаперовий зручний і мобільний спосіб.
Пенсіонери ж через веб-портал можуть переглядати свою електронну пенсійну справу, бачити пенсійні виплати, результати їх перерахунків, записатись на прийом і навіть оскаржити порушене право дистанційно, не відвідуючи установ Фонду.
Ці та інші дистанційні on-line послуги Пенсійного фонду на Сумщині можуть одержати понад 300 тисяч громадян, з яких майже 176 тисяч пенсіонери та 50 тисяч особи з інвалідністю, а також майже 8 тисяч роботодавці, які вже зареєстровані на веб-порталі Пенсійного фонду України.

*Сервісні центри Пенсійного фонду Сумщини: https://www.pfu.gov.ua/sm/8848-servisni-tsentry/
*Як зареєструватися на веб-порталі: https://youtu.be/lQHUTMbZ_0k
*Інструкція для користувачів: https://youtu.be/Z4A4B6bdgDg
* Як налаштувати сервіс sms – інформування:https://www.youtube.com/watch?v=rjxf1_F5EAk

background Layer 1