Пропустити навігацію

ДБАТИ ПРО МАЙБУТНЄ

20181031 1 e1541587767978 - ДБАТИ ПРО МАЙБУТНЄФахівці Пенсійного фонду Сумщини продемонстрували пізнавальну міні-виставу вихованцям дитячого садка в рамках правоосвітницького проекту #ВІРЮВМАЙБУТНЄУКРАЇНИ.
Виховання дитини як особистості починається змалку, важливо надавати їй знання з усіх сфер життя, залучати до різноманітних видів діяльності, плекати почуття відповідальності та поваги (до себе, своєї родини та держави).
Усім відомі образи із байки Крилова «Бабка та мураха» ожили у нових іпостасіях та навчали дітей того, як важливо навчатися й працювати, щоб потім отримувати гідну пенсію та відповідне життя, адже все починається з малого.
Виховуючи соціально-свідомого громадянина України з молодшого віку, прививаючи успішні європейські моделі життя, зберігаючи традиції солідарності поколінь, повагу до себе й свого майбутнього ми зможемо виховати гідних громадян своєї держави.
Згодом це нове покоління навчить своїм прикладом дбати та вірити в майбутнє України й своїх дітей, – переконані в головному управлінні Пенсійного фонду України в Сумській області.

background Layer 1