Пропустити навігацію

ЗУСТРІЧ У РЕЖИМІ СКАЙП-ЗВ`ЯЗКУ З ПЕНСІОНЕРАМИ БІЛОПІЛЬЩИНИ

20181109 1 e1542099048979 - ЗУСТРІЧ У РЕЖИМІ СКАЙП-ЗВ`ЯЗКУ З ПЕНСІОНЕРАМИ БІЛОПІЛЬЩИНИПрийом відеозвернень громадян через систему скайп – зв’язку на базі сервісних центрів Пенсійного фонду області надає можливість громадянам, не від’їзджаючи до обласного центру, звертатись до керівництва Фонду області за отриманням консультацій “з перших вуст, що є важливим кроком поліпшення якості обслуговування громадян.
Цього разу відеозустріч провела Тетяна Кузнецова – начальник управління пенсійного забезпечення, під час проведення якої громадян у режимі скайп – зв’язку в Центрі надання адміністративних послуг Білопільської райдержадміністрації, надала фахові консультації з питань пенсійного забезпечення жителям міста Білопілля.
Серед питань, порушених громадянами у ході спілкування, більшість стосується перегляду встановленого розміру пенсії, підтвердження правильності його розрахунку та роз’яснення чинного пенсійного законодавства.
Посадовець доступно та зрозуміло роз’яснила про зміни у законодавстві, які торкнулися пенсіонерів у поточному році, та про перспективи пенсійного забезпечення. Майбутні пенсіонери зверталися з питаннями щодо призначення пенсій за новими правилами та порядку обчислення страхового стажу.
Пенсійний фонд стає ближчим до людей й надалі вдосконалюватиме надання сервісів.

#МИПРАЦЮЄМОЩОБВАМБУЛОКОМФОРТНО!

background Layer 1