Пропустити навігацію

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ ОНЛАЙН-СЕРВІСИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

20180706 - ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ ОНЛАЙН-СЕРВІСИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУЗручні онлайн-сервіси значно заощаджують час і забезпечують отримання послуг у Пенсійному фонді України, не виходячи з дому. В цьому впевнилися під час зустрічі з фахівцями Фонду Сумщини і представники обласної ради професійних спілок – ті, хто захищає працівників та вчаться новому, є провідниками сучасних змін та можливостей, що створюються Пенсійним фондом для людей.
Особи, зареєстровані на веб-порталі ПФУ, крім написання заяви на призначення або перерахунок пенсії, а також звернення за допомогою чи консультацією, відтепер можуть замовити і роздрукувати довідку з Пенсійного фонду, не виходячи з дому. А активізувавши функцію sms-інформування – одержувати дані про те, як формується персональний страховий стаж, сплачує внески роботодавець, про перерахунки вашої пенсії та іншу інформацію.
Фахівці головного управління учасникам зустрічі наочно продемонстрували, що портал працює з дотриманням вимог захисту персональних даних, а процедура реєстрації є максимально спрощеною. Усі отримані в електронному вигляді документи з QR-кодом мають такий самий офіційний статус, як і паперові.
Особливо зацікавила присутніх можливість самостійно перевірити правильність обрахунку пенсії та приблизно підрахувати, якою вона може бути в перспективі, через послугу «пенсійний калькулятор», посилання на який розміщено на веб-порталі ПФУ.
Зареєструватись просто: звернувшись до будь-якого з 64 сервісних центру ПФУ в Сумській області або самостійно, за допомогою електронного цифрового підпису
Онлайн-сервіси Пенсійного фонду – це сучасний спосіб одержання послуг Пенсійного фонду. ЗРУЧНО! ДОСТУПНО! ШВИДКО!

*Сервісні центри ПФУ в Сумській області: https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/…/34985227_26459195744…
*Як зареєструватися на веб-порталі: https://youtu.be/lQHUTMbZ_0k
*Інструкція для користувачів: https://youtu.be/Z4A4B6bdgDg
*Інструкція з налаштування сервісу sms-інформування: https://youtu.be/MXxABRUPrJk

background Layer 1