Пропустити навігацію

ІНТЕРНЕТ-ПОСЛУГИ ВІД ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ.

Сучасні сервіси Пенсійного фонду активно популяризуються та впроваджуються на Сумщині. Так, через Веб-портал Пенсійного фонду України сучасній людині можна одержати низку потрібних і корисних для себе послуг та інформації, без потреби відвідування установ Фонду.
В сучасних умовах довідка Пенсійного фонду може бути замовлена з домашнього комп’ютера чи телефону, а надійде на Вашу електронну адресу, засвідчена QR-кодом.
В особистому кабінеті на Веб-порталі Пенсійного фонду можна перевірити наявність офіційного трудового стажу та які заробітки будуть використані для нарахування пенсії.
Можна навіть пасивно контролювати роботодавця on-line, активізувавши в особистому кабінеті послугу СМС-інформування від Пенсійного фонду.
Пенсіонери ж через Веб-портал можуть переглядати свою електронну пенсійну справу, пенсійні виплати, результати їх перерахунків, записатися на прийом і навіть оскаржити порушене право дистанційно, не відвідуючи установ Фонду.
Роботодавці, що постійно споживають дані реєстрів Пенсійного фонду, як при працевлаштуванні на роботу, так і обчислюючи страховий стаж для лікарняних та інших допомог працівнику, зареєструвавшись на Веб-порталі також можуть одержувати актуальну інформацію у сучасний безпаперовий зручний і мобільний спосіб.
Зареєструватись можна самостійно через електронний цифровий підпис або скористатись допомогою працівників Пенсійного фонду в будь-якій найближчій точці доступу. Дистанційні послуги Пенсійного фонду – це зручно, доступно, швидко!

*Сервісні центри Пенсійного фонду Сумщини: https://www.pfu.gov.ua/sm/8848-servisni-tsentry/
* Як зареєструватися на Веб-порталі: https://www.youtube.com/watch?v=lQHUTMbZ_0k
*Інструкція для користувачів:

*Як налаштувати сервіс СМС-інформування :

#МИПРАЦЮЄМОЩОБВАМБУЛОКОМФОРТНО!

#UkraineNOW

1 e1544513389418 - ІНТЕРНЕТ-ПОСЛУГИ ВІД ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ.

background Layer 1