Пропустити навігацію

ОЦІНИЛИ ПЕРЕВАГИ SKYPE-ПРИЙОМУ ПЕНСІОНЕРИ ШОСТКИ

Тетяна Зленко – начальник головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області спілкувалася з пенсіонерами в он-лайн режимі та надала роз’яснення з питань, що поставили пенсіонери Шостки. В цей день громадян здебільшого цікавили чорнобильські та військові пенсії, можливості їх перерахунку, грудневі збільшення, підвищення з нового року. Символічно, адже консультація співпала зі святом – Днем Збройних сил України, напередодні якого Пенсійний фонд повністю профінансував пенсіі всім військовослужбовцям в оновлених з грудня розмірах.
Відстань від Шостки до Сум чимала, але за допомогою одного з сучасних сервісів Пенсійного фонду бажаючі оперативно, без виїзду до обласного центу чи написання звернень, змогли дізнатися перспективи підвищення пенсійних виплат, отримали консультацію щодо пенсійних прав.
Переконавшись в зручності сучасного підходу до обслуговування клієнтів, Шосткинці забажали використовувати і інші безкоштовні електронні послуги, зокрема: електронне пенсійне посвідчення, смс-інформування, довідка з QR-кодом.
Зазначимо, що такі skype-прийоми громадян здійснюються з кожного міста чи району Сумської області, тому оцінити переваги має змогу кожен бажаючий!

*Як зареєструватися на Веб-порталі: https://www.youtube.com/watch?v=lQHUTMbZ_0k
*Як отримати довідку з GR-кодом: https://mail.google.com/mail/u/0/…
*Як налаштувати сервіс СМС-інформування :

#МИПРАЦЮЄМОЩОБВАМБУЛОКОМФОРТНО!
#UkraineNOW1 2 e1544515361427 - ОЦІНИЛИ ПЕРЕВАГИ SKYPE-ПРИЙОМУ ПЕНСІОНЕРИ ШОСТКИ

background Layer 1