Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНИКИ СУМЩИНИ ГОТУЮТЬ ПЕНСІЙНЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

20180823 e1535440352631 - ПЕНСІЙНИКИ СУМЩИНИ ГОТУЮТЬ ПЕНСІЙНЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!Благополучне пенсійне майбутнє країни в руках молоді, – усвідомлюючи це пенсійники Сумщини займаються правоосвіництвом на меті, якого виховання свідомого, обізнаного, відповідального молодого покоління – годувальника солідарної пенсійної системи.
В рамках проекту #вірювмайбутнєукраїни започаткованого в головному управлінні Пенсійного фонду Сумщини та з нагоди Дня Прапору України приділена увага вихованню маленьких патріотів України, для ярких відкрились двері кабінетів, за якими працюють їх батьки і реалізуються пенсійні права Сумчан.
Під час зустрічі з дітлахами фахівці управління доступно для малечі розповіли про систему пенсійного забезпечення, навчили життєво важливим знанням як заробити на гідну пенсію, навіть обчислювали стаж, призначали та фінансували пенсійні виплати, проводили наради на вкрай важливі питання сьогодення «Як не потрапити в тіньове рабство у ХХІ столітті», а побувавши в кабінеті керівника головного управління відчули відкритість у спілкуванні представників пенсійної системи.
Особливо вразила дітей та викликала позитивні емоції «віртуальна» екскурсія по веб – порталу Пенсійного фонду України, бо нові сучасні сервіси Пенсійного фонду доступні навіть дітям.
Озброївшись новими знаннями з пенсійної тематики дітлахи визначили, що треба знати батькам, а що повинні знати їх однолітки про пенсійне забезпечення, і вже зможуть надати допомогу в користуванні веб – порталом Пенсійного фонду України батькам, дідусям та бабусям.
Така незвичайна екскурсія дала можливість дітлахам усвідомити яким повинен бути соціальний шлях свідомого громадянина та дізнатись про сучасність системи пенсійного забезпечення.

background Layer 1