Пропустити навігацію

УРОЧИСТЕ ПІДНЯТТЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА НА СУМЩИНІ.

20180823 1 e1535441332467 - УРОЧИСТЕ ПІДНЯТТЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА НА СУМЩИНІ.Святково з піднесеним відчуттям гордості за Україну її здобутки та перемоги у День Державного прапора над Сумщиною замайорів синьо жовтий державний символ України!
Урочистості з нагоди підняття державного прапора відбулись в обласному центрі та у всіх куточках області.
В головному управлінні Пенсійного фонду України в Сумській області державне свято відзначили урочистим підняттям державного прапора, до честі підняття прапору Пенсійного фонду запросили фундаторів системи, які служать їй від початку заснування і донині: Ганні Хілько та Ользі Грек; а право підняття прапора Євросоюзу надали наймолодшим фахівцям системи: Нелі Гусак та Олександру Пугачу, які продовжать справу вдосконаленням системи і довершенням її сервісів до рівня європейського зразка.
Під поважними прапорами нагородили відзнаками Пенсійного фонду України успішних фахівців системи за багаторічну сумлінну і високопрофесійну службу в органах Пенсійного фонду:
Галину Кривенцову – заступника начальника Охтирського об‘єднаного управління,
Ольгу Грек – заступника начальника Роменського об‘єднаного управління,
Вікторію Валюх – головного спеціаліста відділу обслуговування управління Глухівського об’єднаного управління,
Любов Малікову – головного спеціаліста відділу обслуговування Білопільського об’єднаного управління,
Світлану Могилевську – головного спеціаліста відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Охтирського об’єднаного управління.
Їх досвід – зразок самовідданого служіння справі пенсійного забезпечення, успіхи – мотив до самовдосконалення кожного працівника системи!
Шановні нагороджені, прийміть вітання від колег, ви – гордість Пенсійного фонду Сумщини!

background Layer 1