Пропустити навігацію

НАВЧАЛИСЬ ДІЯТИ У РАЗІ ПОЖЕЖИ!

20180830 e1535703995364 - НАВЧАЛИСЬ ДІЯТИ У РАЗІ ПОЖЕЖИ!Тренування персоналу з дій на випадок пожежі провели в головному управлінні Пенсійного фонду України в Сумській області.
Навчання відбулись на змодельованій ситуації, в умовах, максимально наближених до реальних під контролем Сумського міського відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.
Під час тренувань відпрацювали заходи з евакуації працівників та відвідувачів установи, першочергові дії з пожежогасіння. Всі без виключення працівники установи показали відповідальне небайдуже ставлення до відведених ролей в навчанні, оперативність, повагу, турботу та готовність надавати першу необхідну допомогу ближньому.
В результаті проведеної операції ніхто не постраждав, всіх працівників та відвідувачів було евакуйовано, а джерело загорання – локалізовано. Водночас в головному управлінні перевірили комплектність, дієвість і життєздатність засобів і планів евакуації та пожежогасіння.
«Головне завдання таких занять – запобігти паніці та невизначеності у надзвичайних ситуаціях задля збереження життя та здоров’я людей», вважає керівник пенсійної установи області, яка за підсумками тренувань провела нараду з активом управління та доручила провести такі тренування у всіх без виключення територіальних підрозділах Фонду в області, а також подякувала фахівцям Сумського міського відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області за супровід профілактичного заходу і корисні поради з протипожежної безпеки.

background Layer 1