Пропустити навігацію

ВІТАЄМО КРАЩИХ!

20180822 1 e1535704276616 - ВІТАЄМО КРАЩИХ!Активна робота з реального наближення пенсійних послуг до громадян через екстериторіальність, дистанційність та створення віддалених робочих місць в об’єднаних територіальних громадах, ЦНАПах та ін., впровадження сучасних сервісів для клієнтів на Сумщині – приорітет в роботі органів Пенсійного фонду України.
Вже рік всі без виключення установи фонду області надають послуги своїм клієнтам незалежно від місця проживання; більше ніж 300 тис. мешканців області зареєстровано на сучасному електронному ресурсі – веб-порталі Пенсійного фонду, що дозволяє дистанційно не виходячи з дому одержувати пенсійні послуги клієнтам Фонду (за цим показником область займає 1 місце в Україні); з 20 місць обслуговування громадян на початок минулого року завдяки створеним віддаленим робочим місцям ближче до місця проживання громадян Фонд надає пенсійні послуги у 73 точках доступу (перше віддалене робоче місце Фонду створене у Миколаївській ОТГ, що на Білопільщині, а найбільшу кількість віддалених робочих місць створено від Сумського об’єднаного управління Фонду).
Ці та інші сучасні зміни у підходах до обслуговування громадян набирають популярності у населення області та схвальних відгуків клієнтів, адже запроваджені з турботою про них.
Тож, в рамках урочистостей з нагоди видатних державних свят Дня державного прапора України та Дня незалежності України грамотами Сумської обласної адміністрації та Сумської обласної ради відзначено кращих працівників Пенсійного фонду Сумщини.
Вітаємо кращих з наших колег:
Олену Бурую, головного спеціаліста відділу обслуговування громадян Білопільського об’єднаного управління;
Інну Пасько, головного спеціаліста відділу обслуговування громадян №1 Сумського об’єднаного управління;
Наталію Голубку, головного спеціаліста відділу ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно – аналітичних систем Великописарівського об’єднаного управління;
Наталію Ліщишину, начальника відділу обслуговування громадян управління Пенсійного фонду України в Тростянецькому.
Пишаймося вами, рівняємося на ваші досягнення в службі Пенсійного фонду Сумщини!

background Layer 1