Пропустити навігацію

У ЦЕНТРІ УВАГИ БІЛОПІЛЬЩИНА!

1 4 e1536734973244 - У ЦЕНТРІ УВАГИ БІЛОПІЛЬЩИНА!Сучасні зміни та можливості Пенсійного фонду повинні бути доступні кожному мешканцю області незалежно від місця проживання і його віддаленості від районного чи обласного центру – такий підхід сповідують у своїй діяльності пенсійники Сумщини в роботі з клієнтами.
Розширивши мережу з 20 до 74 точок обслуговування громадян, надаючи послуги дистанційно через сучасні веб-, інтернет-,скайп-ресурси не виключають у своїй роботі й класичні форми обслуговування громадян у форматі виїзних прийомів.
Цього разу на прийомі у керівника пенсійної установи Сумщини побували мешканці сіл: Сергіївка, Шкуратівка та Кальченки, що на Білопільщині. У цих населених пунктах проживає понад 1300 мешканців, з яких 466 вже є пенсіонерами.
Громадяни одержали відповіді на запитання по своїх пенсійних прав й перспектив, скористались допомогою пенсійників у реєстрації та опануванні сучасних дистанційних сервісів Пенсійного фонду. Тож пенсіонерам більше сподобались можливості веб-порталу Пенсійного фонду, що дозволяють вдома на комп’ютер або на телефон одержати довідку з QR-кодом. Для тих селян, у яких вдома немає комп`ютера чи принтера, радо нададуть можливість замовити її і за потреби роздрукувати на комп’ютері сільради.
А от відвідувачів, які ще готуються до пенсії і цікавляться своїм майбутнім правом на неї особливо зацікавили можливості он-лайн контролю страхового стажу через регулярне смс-інформування їх Пенсійним фондом.
Навзаєм корисними вважає такі зустрічі начальник Пенсійного фонду області Тетяна Зленко, адже під час них Фонд інтегрує свої сучасні сервіси, що створені для людей, безпосередньо в життя своїх клієнтів; громадяни з перших вуст отримують корисну для себе інформацію; керівництво Фонду приймає побажання від населення щодо змін в законодавстві, а також створення зручних форм їх обслуговування Фондом на подальшу перспективу вдосконалення пенсійного забезпечення громадян області.
Дякуємо селищним головам Наталії Анатоліївні Москаленко, Тетяні Іванівні Прокопенко та Ользі Борисівні Лопатці за організацію прийому громадян й співпрацю з Пенсійним фондом.
#МИПРАЦЮЄМОЩОБВАМБУЛОКОМФОРТНО!

6 e1536735185996 - У ЦЕНТРІ УВАГИ БІЛОПІЛЬЩИНА!9 e1536735112286 - У ЦЕНТРІ УВАГИ БІЛОПІЛЬЩИНА!7 e1536735140952 - У ЦЕНТРІ УВАГИ БІЛОПІЛЬЩИНА!

5 e1536735037868 - У ЦЕНТРІ УВАГИ БІЛОПІЛЬЩИНА!

background Layer 1