Пропустити навігацію

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ІЗ ПЕНСІОНЕРАМИ СУМЩИНИ

12 e1536903253801 - ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ІЗ ПЕНСІОНЕРАМИ СУМЩИНИ

Пенсійники Сумщини прагнуть створити комфортні та якісні умови обслуговування громадян й зробити отримання послуг, що надає Фонд доступніше та простіше.
Сьогодні, на крок ближче до сучасних технологій стали жителі смт. Хотінь Сумського району, де проживає понад 4,9 тис. осіб з яких більше ніж 1,7 тис. – пенсіонери.
Використовуючи Skype-зв`язок консультації у режимі онлайн надавала Тетяна Зленко – керівник Фонду. Ця послуга насамперед створює сприятливі умови надання консультацій людям пенсійного віку та людям з обмеженими можливостями.
У ході онлайн-зустрічі кожен отримав кваліфіковані відповіді на питання щодо виплати, призначення, перерахунку пенсійних виплат, переліку необхідних документів для їх отримання та перспективах збільшення розміру пенсій.
Говорили й про поточну ситуацію громадян, які мають значний стаж, але праця яких у свій час оцінювалась низькою заробітною платою.
Цікавились пенсіонери й використанням сучасних онлайн-сервісів Пенсійного фонду, зокрема отриманням електронного пенсійного посвідчення, довідки з QR-кодом та підключенням безкоштовної послуги смс-інформування.
Можливість дистанційного спілкування з керівниками – як головного, так і територіальниз управлінь Пенсійного фонду – є дуже зручною й корисною з точки зору пенсіонерів й забезпечується на Сумщині вже у 74 точках обслуговування громадян.

background Layer 1