Пропустити навігацію

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТА ВИЯВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ у І півріччі 2019 р.

Протягом першого півріччя 2019 року головним та підвідомчими управліннями Фонду області проведено 35 семінари, нарад, лекцій з питань антикорупційного законодавства на теми: «Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Заходи врегулювання конфлікту інтересів»; «Правила заповнення декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Рекомендації Національного агентства з питань запобігання корупції до чергового етапу електронного декларування», «Порядок використання електронного цифрового підпису при заповненні електронної декларації», «Про черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави за 2018 рік»;  «Про корупційні і пов’язані з корупцією правопорушення. Конфлікт інтересів» тощо.

Упродовж півріччя 2019 року 618 державних службовців головного та підвідомчих управлінь пройшли навчання та підвищення кваліфікації в тому числі і онлайн – курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики», «Декларуй доброчесно!».

Уповноваженими особами з питань запобігання та виявлення корупції Фонду області проведено 1827 перевірок декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру працівників управлінь на своєчасність подання та на наявність конфлікту інтересів.

На протязі першого півріччя поточного року встановлено 1 випадок конфлікту інтересів, який врегульовано  згідно Закону України  «Про            запобігання корупції».

До дисциплінарної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень державні службовці не притягувались.

 

 

 

background Layer 1